NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BERBEC * Horoscopul saptamanii 5-11 noiembrie 2018

Horoscop saptamanal Berbec
SAPTAMANA 5-11 noiembrie 2018

DA, pune-ți mai mult mintea la contribuție, pentru că deții toate instrumentele necesare pentru orice fel de provocare. La serviciu, lumea te caută pentru ideile inspirate, pentru soluțiile geniale, pentru cuvintele de încurajare, deci nu păstra doar pentru tine ceea ce trece acum prin mintea ta.

O reușită de proporții în carieră poate încununa săptămâna, pentru că întervii on mod salvator într-o acțiune profesională. Sfaturile pe care le oferi, informațiile pe care le transmiți și mâna de ajutor pe care o oferi pot redresa o situație cu brio.

NU aștepta de la ceilalți ceea ce ei nu pot oferi și nu te raporta la oamenii din jur, pentru că toți sunteți unici și diferiți. Cu cât așezi pe umerii altora mai multe așteptări, cu atât mai mari pot fi dezamăgirile.

Nu-ți face, momentan, planuri mărețe, nu proiecta spre viitor un anumit scop, pentru că așa scapi din vedere prezentul. Nu ceea ce aștepți contează acum, ci ceea ce ai la îndemână după principiul ce-i în mână nu-i minciună. Nu te privi prin ochii altora, ci doar în oglinda ta, obiectivă, clară, sinceră.