GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
Horoscop zilnic ACVARIA ASTROGRAMA ZILEI Horoscop saptamanal ACVARIA Horoscop lunar ACVARIA Horoscop anual ACVARIA Horoscopul marilor planete  LUNA ACUM ZODIA ACUM Alte tipuri de horoscop ACVARIA 
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BERBEC * Horoscopul saptamanii 30 iulie – 5 august 2018

Horoscop saptamanal Berbec

SAPTAMANA 30 iulie – 5 august 2018

Ai grijă în ce te bagi, pentru că cineva încearcă să profite de bună voința ta și să obțină ceva de la tine pe căi incorecte. Umblă la coarda ta sensibilă, te lingușește, te ridică în slăvi pentru că așa știe că îți măgulește orgoliul și în final va trece pe turta lui ceea ce ai tu de oferit.

Stai cu ochii mari și urechile deschise la tot ce vezi și tot ce auzi, pentru că peste toate planează o oarecare doză de risc și nici nu știi cum, în loc să câștigi ceva care arată tentant, mai degrabă pierzi în altă parte. E ca și cum un succes aparent are și un preț de plătit, poate chiar mai mare decât ceea ce ai putea primi la urma urmei.

Nu tot ce dorești să clădești săptămâna aceasta e de bun augur, norocos, benefic sau constructiv, deci fii prudent și vezi ce faci!