GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BERBEC * Horoscopul saptamanii 3-9 decembrie 2018

Horoscop saptamanal Berbec


SAPTAMANA 3-9 decembrie 2018

Ca să-ți vezi visele împlinite, ar fi bine ori să cauți oamenii care te pot ajuta să ajungi acolo, ori să cauți oamenii cu vise similare. Ați putea crea astfel un grup de suport care, laolaltă, veți vâsli în aceeași direcție mult mi ușor decât dacă fiecare separat ar încerca să ajungă la același țel.

Inspiratie de sarbatori

Poate ai acum șansa de a fi primit sau, pur și simplu, de a nimeri într-un astfel de colectiv amplu cu oameni care vor aceleași lucruri ca și tine, și, deși visați să atingeți cu toții un anumit nivel, nu se poate vorbi de competiție sau rivalitate.

Idei de cadouri!

Ideal ar fi să vă uniți forțele pentru acel țel, deci efortul tău cel mai mare, de săptămâna aceasta, se îndreaptă spre a găsi persoanele care gândesc ca tine, care visează ca tine, care au același mod de a acționa. E mai greu, dar există, și dacă ai norocul de a găsi măcar un om pe aceeași lungime de undă, deja vei simți că faci mari progrese.