GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
Horoscop zilnic ACVARIA ASTROGRAMA ZILEI Horoscop saptamanal ACVARIA Horoscop lunar ACVARIA Horoscop anual ACVARIA Horoscopul marilor planete  LUNA ACUM ZODIA ACUM Alte tipuri de horoscop ACVARIA 
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BERBEC * Horoscopul saptamanii 29 octombrie – 4 noiembrie 2018

Horoscop saptamanal Berbec

SAPTAMANA 29 octombrie – 4 noiembrie 2018

N-are rost să tratezi micile motive de supărare, de acum, ca pe niște probe de încercare, ca pe niște pedepse divine sau cine știe ce alt semn cu conotații negative. Nicidecum! Sunt doar piedici care nu te lasă, deocamdată, să ajungi acolo unde ți-ai propus.

Cum, din fire, ești mai iute și mai grăbit, e normal să consideri piedicile ca pe un refuz, ca pe un eșec, ca pe un plan fără șanse. Uneori, când lucrurile nu merg așa cum dorești, e doar un motiv de a o lăsa mai moale cu stresul, cu agitația, cu graba, și să accepți din când în când câte o pauză.

Profită de faptul că, momentan, nimic nu mai evoluează și folosește acest răgaz pentru tine. Nu e eșec, e doar o amânare! Nu e un final, e doar o pauză! Nu e motiv să fii trist, ci doar să-ți readuni forțele, stând o vreme pe loc.