NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BERBEC * Horoscopul saptamanii 29 aprilie – 5 mai 2019

Horoscopul saptamanii BERBEC


SAPTAMANA 29 aprilie – 5 mai 2019

Încearcă să menții discuțiile într-o zonă amuzantă, ca să nu denatureze spre cine știe ce conflict inutil. Adu-ți aminte întotdeauna de latura ta jucăușă, de umor, de glumele cele mai adecvate în diverse situații și abține-te de la orice replică ce ar putea conține o cât de mică urmă de cinism, sarcasm, răutate, ironie, critică.

Poți atrage atenția cuiva și într-o notă simpatică, deci ambalează tot ce ai de zis în forma potrivită: un ton amuzant, un motiv de a face haz, o glumă drăguță, și nicidecum nu cere socoteală. Nici ție nu ți-ar plăcea să te critice cineva cu ton ridicat, ci mult mai bine te-ai simți dacă lumea ar înțelege că un gest, eventual greșit, era de fapt o gafă, o poantă, o șicană nevinovată.

Poți participa la un fel de competiție de bancuri, pentru că atunci când se adună mai multe persoane la un loc, ori iese o petrecere pe cinste, ori un război de orgolii. Fii deci atent în ce direcție îți canalizezi ambiția, dorința de a avea câștig de cauză cu orice preț sau firea ta bătăioasă!