NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BERBEC * Horoscopul saptamanii 28 ianuarie -3 februarie 2019

Horoscop saptamanal Berbec
SAPTAMANA 28 ianuarie – 3 februarie 2019

Ai mari dubii cu privire la caracterul unor persoane care îți stau prin preajmă și preferi să ții distanța față de ei. Ești mai discret, mai zgârcit în vorbe și destăinuiri, pentru că ceva îți spune că s-ar putea folosi într-un mod egoist de informațiile pe care le-ai putea oferi.

Dacă ești mai tăcut, mai rezervat, mai distant, nu e pentru că ai avea tu vreo problemă, ci pentru că ai mari semne de întrebare cu privire la cineva care încearcă să ți se bage pe sub piele.

Norocul tău e că ai fler și vei reuși să-l ții la respect, înainte de a-ți crea vreun prejudiciu. Cel mai greu e să oferi cuiva încrederea ta, tocmai pentru că ceva îți spune că cel din fața ta nu e nici cinstea întruchipată, nici demn de încrederea ta. Mai bine fără. Deci nu pica în plasa vreunui lingușitor mincinos, pentru că urmărește el ceva.