NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BERBEC * Horoscopul saptamanii 25 februarie – 3 martie 2019


SAPTAMANA 25 februarie – 3 martie 2019

Ai grijă în ce te bagi, pentru că trece un oarecare risc prin calea ta. Ești tentat să accepți o situație stânjenitoare, un mare compromis sau chiar să te abați de la litera legii pentru a obține un oarecare rezultat, dar tot ce se ridică pe seama unor fapte nu tocmai corecte, e greu de crezut că va dura.

Rămâi surd la ispitele periculoase spre care ești atras, pentru că vei regreta mai apoi că te-ai băgat singur în gura lupului. Chiar dacă, pe moment, ajungi acolo unde ți-ai propus, evitând adevărul, într-o zi acesta tot va ieși la iveală și se va descoperi fapta ta nu tocmai corectă, deci mai bine nu accepți!

Și alții ar putea câștiga ceva de la tine pe căi incorecte, deci, pe cât de atent trebuie să fii la faptele tale, pe atât de prudent trebuie să rămâi când cineva umblă cu cioara vopsită pe lângă tine. Să nu cumva să pici în capcana unor lingușeli sau gesturi mincinoase!