GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BERBEC * Horoscopul saptamanii 24-30 septembrie 2018

Horoscop saptamanal Berbec
SAPTAMANA 24-30 septembrie 2018

Nu poți depăși chiar orice situație făcând haz de necaz, ci e nevoie și de rațiune, de discernământ, de analiză la rece. Treci acum printr-o provocare pe care, altădată, ai tratat-o cu un dram de superficialitate, ca și cum ar fi fost o bagatelă, dar de data aceasta nu mai merge aceeași rețetă.

Nu te poți preface că nu există, nici că ar fi floare la ureche, ci trebuie s-o privești atent pe toate fețele ca s-o înțelegi corect și s-o rezolvi cu cap. Vei fi mândru de ideile care îți vin și, dacă mai asculți și de sfaturile altora mai înțelepți sau mai învățați, ai numai de câștigat.

Unele probleme trebuie luate la bani mărunți, detaliu cu detaliu, și trecute prin prisma rațiunii cu luciditate. Nu glumi de orice aspect, pentru că nu e chiar așa de simplu cum pare!