GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
Horoscop zilnic ACVARIA ASTROGRAMA ZILEI Horoscop saptamanal ACVARIA Horoscop lunar ACVARIA Horoscop anual ACVARIA Horoscopul marilor planete  LUNA ACUM ZODIA ACUM Alte tipuri de horoscop ACVARIA 
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BERBEC * Horoscopul saptamanii 24-30 decembrie 2018

Horoscop saptamanal Berbec

SAPTAMANA 24-30 decembrie 2018

Ești pregătit pentru o schimbare majoră de direcție. Cineva te îndrumă în acest sens, te motivează, te susține, și, pentru că știe foarte bine ce spune, tu accepți în totalitate îndrumarea sa. E un semn de imensă încredere în cel de lângă tine că-l lași să îți arate calea, că te lași condus în direcția pe care el o decide.

Poate e un exemplu demn de urmat și privești la el cu admirație, deoarece tot ce a făcut el în viață a fost de succes și e clar că are numai sfaturi bune de dat. Ești un pic nesigur de ce te așteaptă la final, dar deocamdată stai alături de el sau cu un pas în spate și îl urmezi întocmai, orbește, cu deplină încredere.

Consideri că ce spune e sfânt și merită ascultat! Habar n-ai ce te așteaptă la final, dar cât timp crezi cu tărie că îndrumătorul tău știe, nu-ți mai bați tu capul cu strategiile. Doar faci ce zice el.