GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BERBEC * Horoscopul saptamanii 22-28 octombrie 2018

Horoscop saptamanal Berbec
SAPTAMANA 22-28 octombrie 2018

Simți că există alții mai puternici decât tine care degajă putere și autoritate, iar tu ești un pic intimidat din cauza superiorității cu care patronează orice situația. Nu te considera nici mai mic, nici mai neînsemnat decât ei, ci dimpotrivă, ia-le exemplul și fii și tu ca și ei: cu tupeu, curajoși, cu un cap deasupra.

Ai suficiente motive să te simți și tu mai special, totul e să lupți cu sentimentul de vagă inferioritate care te încearcă – absolut fără motiv – și să deschizi ușa care te ține blocat într-o lume prea strâmtă.  De tine depinde să rupi lanțurile și să ieși din capcana propriilor frici, pentru că sigur ai tu ceva al tău care te poate propulsa și pe tine deasupra altora.

Luptă cu limitele, cu nesiguranța, cu timiditatea, pentru că vezi și tu că cei care nu le afișează – chiar dacă le au și ei! – reușesc să se impună mai ușor. Tu de ce să stai în umbră?