NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BERBEC * Horoscopul saptamanii 22-28 aprilie 2019

Horoscopul saptamanii BERBEC


SAPTAMANA 22-28 aprilie 2019

O idee picată ca din senin poate schimba totul peste noapte. Ori în bine, ori în rău, depinde de situația cu care te confrunți, deci fii pe fază, pentru că surprizele nu se știe nici când, nici de unde apar fără veste.

Pot avea loc acum rezolvări ca prin farmec, soluții intempestive, căzute ca din cer, de care te poți folosi pe moment. Deciziile acestei perioade pot părea (prea) bruște, fulgerătoare, dar pesemne că nu prea e vreme nici de chibzuit, nici de analizat, nici de așteptat, ci doar de acționat. Acum! Imediat!

Săptămâna aceasta e nevoie de reacții prompte, de alegeri iuți, fără timp de gândire, de gesturi rapide, deci nu pierde vremea, nu amâna, nu aștepta, nu lăsa pe altădată. Fii pe fază, spune imediat ce ai de spus, acționează prompt, pentru că orice amânare poate face ca șansa care trece prin calea ta să dispară.

Cu cât ești mai rapid în reacții, cu atât șansele de succes cresc, deci hai, acum e momentul! Tot ce vrei să schimbi, acum trebuie schimbat. Tot ce ai de spus, acum trebuie spus. Tot ce e de făcut, acum trebuie făcut!