GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BERBEC * Horoscopul saptamanii 21-27 ianuarie 2019

Horoscop saptamanal Berbec
SAPTAMANA 21-27 ianuarie 2019

Nu ești în apele tale, te macină tot felul de dubii, întrebări, obsesii, probleme existențiale pe care le agravezi mai mult decât ar merita. Uneori, ai impresia că tot cerul apasă pe umerii tăi, deși problema nu e deloc chiar atât de gravă pe cât ai tendința să o vezi.

Ai nevoie ori de îndrumare din partea cuiva care a trecut printr-o situație similară cândva și a știut s-o gestioneze cum trebuie, ori doar de o evadare urgentă din acel mediu apăsător. Profită de orice prilej de a pleca de acasă, de a umbla pe drumuri, fără țintă chiar, pentru că aerul curat și schimbarea de decor ar avea efecte liniștitoare.

Dacă apare șansa de a ieși din acel spațiu în care vezi în jur doar dușmani și pericole, nu lua după tine și problemele. Lasă-le în spate și nu te mai gândi la ele, respiră aer curat și bucură-te de câteva clipe de relaxare, departe de orice griji.