NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BERBEC * Horoscopul saptamanii 20-26 august 2018

Horoscop saptamanal Berbec
SAPTAMANA 20-26 august 2018

Adună-i pe ceilalți în jurul tău, pentru că aveți ceva de făcut laolaltă și e nevoie de cineva care să-i coordoneze pe toți, să-i inspire pe toți, să-i motiveze pentru a vâsli în aceeași direcție.

Tu ești coordonatorul perfect, persoana potrivită pentru a le spune și lor ce au de făcut, nu cu superioritate, nu cu autoritate, ci cu un spirit vizionar care îi va inspira pe toți. Dacă ceilalți chiar se alătură ție, trup și suflet, la ceea ce le propui tu, la final toată lumea va avea numai de câștigat.

Săptămâna aceasta cel mai bine merg acțiunile colective, în care fiecare vine cu ce știe sau cu are mai bun în el, fără a se gândi doar la interesul propriu. Nici urmă de egoism, ci doar de participare reciproc avantajoasă, cu forțe egale, cu interese similare, cu planuri comune.