NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BERBEC * Horoscopul saptamanii 17-23 decembrie 2018

Horoscop saptamanal Berbec
SAPTAMANA 17-23 decembrie 2018

Se resimte tensiunea peste tot pe unde te duci, în ciuda atmosferei de sărbătoare care se instalează încetul cu încetul. Peste tot dai de oameni nervoși, stresați, grăbiți, care uită de spiritul sărbătorilor, de bunătate, de amabilitate… Ce s-a întâmplat cu oamenii, te întrebi? Dar înainte de a-i judeca pe ei – că-s nervoși, că uită să se poarte  frumos – privește la tine!

Dacă vrei o lume mai bună, începe cu tine, ca atare fii tu exemplul demn de urmat pentru alții: abține-te de la critici, de la comentarii malițioase, de la glume nesărate, chiar dacă îți vine să le spui vreo două… Vei vedea că de multe ori e mai bine să taci și să te abții, decât să dai frâu liber cuvintelor, așa cum vin pe limbă.

Orice atitudine cumpătată, moderată, rezervată este de dorit în situația de față, pentru a nu aprinde și mai tare flacăra pasiunilor în jurul tău. Cum și tu ești, de felul tău, o fire cam pătimașă și impulsivă, dacă tu reușești să oprești valul la timp, totul se va rezolva ca prin farmec.

Nu accepta să te ațâțe alții, ci zâmbește amabil și prefă-te că nici n-ai auzit! O atitudine zen cu zâmbetul pe buze repară totul, de ce să te enervezi?