NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BERBEC * Horoscopul saptamanii 15-21 octombrie 2018

Horoscop saptamanal Berbec
SAPTAMANA 15-21 octombrie 2018

Parcă nu poți sta deoparte, când, în jurul tău, e asemenea agitație! Toată lumea luptă pentru ceva, se zbate pentru un scop, iar tu să stai cuminte pe margine? Nu e cazul, pentru că la concentrația de energie care se simte, orice gen de luptă poate fi de succes. Ia-i ca exemplu pe cei care se războiesc acum pentru principii majore, pentru țeluri imense, și alege și tu un obiectiv important, pentru a-ți canaliza toată ambiția spre el.

Vei reuși să te implici trup și suflet, nu sta pasiv pe tușă, pentru că, atunci când vei vedea că încep să se vadă deja rezultatele – deși mai ai de lucru până acolo – te vei motiva să tragi și mai tare. Dacă scopul tău coincide cu al celor din jurul tău, ar merita să vă uniți forțele pentru a vâsli împreună în același sens, dar dacă aveți țeluri diametral opuse, dă și tu din coate să-ți faci loc printre ei!