GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BERBEC * Horoscopul saptamanii 15-21 aprilie 2019


SAPTAMANA 15-21 aprilie 2019

Toată puterea ta constă în capacitatea de a-ți păstra calmul și echilibrul în orice situație. Chiar dacă vor fi momente când te vei confrunta cu alții mai puternici, mai pregătiți, mai suspuși, tu nu te pierzi cu firea și nici nu te simți intimidat, semn că ai maximă încredere în tine însuți. Alteori timpul te va presa de la spate, dar nici de data aceasta nu te enervezi, ci reușești să le faci pe toate cu cap, calm, organizat, ca după o strategie foarte bine gândită.

Dacă apar piedici, le vezi latura constructivă, deși altădată te-ai fi revoltat împotriva lor, dar acum spui că sunt un răgaz binevenit pentru a mai răsufla și tu puțin.

Îți cunoști valoarea, ai un as în mânecă și vei ști să arăți cine ești și ce poți fără să te temi nici de concurență, nici de comparații, nici de lupta pentru supremație. Faci tot posibilul să ieși învingător în orice confruntare de forțe, și tocmai pentru că nici nu te enervezi, nici nu te sperii, încetul cu încetul îți cucerești pe merit poziția, spre lauda tuturor!