GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BERBEC * Horoscopul saptamanii 12-18 noiembrie 2018

Horoscop saptamanal Berbec
SAPTAMANA 12-18 noiembrie 2018

DA, pune accent pe înțelepciune, pe maturitate, fie că apelezi la propriile tale principii acumulate în timp, fie că ai persoane mult mai experimentate în preajmă de la care poți primi bune informații, îndrumări și sfaturi. Simți că închei săptămâna un pic mai bogat, nu cu bani sau comori, ci prin ceea ce se sedimentează acolo în mintea ta, în bagajul tău de resurse la care, cândva, vei apela cu încredere.

Dacă ai ocazia de a participa la un curs, la  conferință, la un seminar, la o ședință de consiliere, fă-o cu inima și cu mintea deschise, pentru că sigur de acolo vin idei care se vor dovedi a fi salvatoare. Chiar și o discuție cu un superior, un profesor, un părinte sau orice alt reprezentant al autorității și al maturității în ochii tăi te va lumina, deci cere părerile altora. Nu le știi chiar pe toate!

NU pleca la drum, dacă poți evita săptămâna aceasta deplasările, nu pentru că s-ar întampla ceva pe parcurs, ci pentru că vei simi că e o călătorie fără rost, care nu-și atinge scopurile, de parcă te întorci de unde ai plecat fără problemele rezolvate.

Dacă poți rezolva și prin telefon, e mult mai bine, pentru că așa nu pierzi vremea pe drumuri. Evită orice activitate în care ar fi nevoie de o deplasare la o oarecare distanță, pentru că nu prea ies treburile ca la carte.


CRISTAL NATURAL RUBIN