NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BERBEC * Horoscopul saptamanii 11-17 martie 2019


SAPTAMANA 11-17 martie 2019

Timpul e cel mai bun profesor pentru oricine, ca atare și tu, acum, după luni sau ani de muncă, poți extrage o concluzie cu privire la nivelul pe care l-ai atins. Ceva din trecut reparare în calea ta – repetarea unui vechi eveniment, o cunoștință de odinioară, o amintire încă folositoare – ceea ce poate juca un rol major în ceea ce faci acum.

Știi mult mai bine unde te afli și de unde vii, privești spre trecut cu mândrie, cu încredere, cu siguranță că ai urmat pașii cei mai buni în proiectele tale cele mai importante.

A venit acum vremea să privești spre cel care erai cândva și să descoperi ce mult te-ai schimbat, dar mai ales ce om de nădejde ai devenit pe anumite planuri. Te poți lăuda cu cel care ești, deci vorbește despre experiența ta de viață, deoarece ar putea fi de folos și altora, încă necopți, încă aflați în procesul lor de maturizare și dezvoltare. Poți fi exemplu pentru unii, deci folosește-ți bagajul de cunoștințe și informații pe care l-ai adunat în ani.