GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BERBEC * Horoscopul saptamanii 1-7 octombrie 2018

Horoscop saptamanal Berbec
SAPTAMANA 1-7 octombrie 2018

Tot aștepți de undeva o îndrumare și, până acum, te-ai bazat mult pe intuiția ta, dar de data aceasta parcă nu mai vine nimic de acolo, parcă vocea ta interioară a muțit și nu-ți mai transmite nimic, nici da, nici ba.

Dacă tu singur nu găsești cele mai bune idei salvatoare, întreabă în jurul tău, caută răspunsul în cărți, bate la ușa unui expert, a unui specialist, a unui consilier a cărui meserie chiar aceasta este: să te asculte, să înțeleagă ce se petrece cu tine și apoi să-ți ofere cele mai eficiente sfaturi.

Poți spune că devii mai înțelept săptămâna aceasta datorită intervenției unei astfel de persoane cu mai multă experiență de viață, deci cel mai greu și mai important lucru pe care trebuie să-l faci e să cauți persoană potrivită. Nu oricine are talentul de a da sfaturi bune, deci tu la cine apelezi la nevoie? Nu uita că sfatul cel mai bun e cel care se cere și eventual mai are și un preț semnificativ.