GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BERBEC * HOROSCOP 2019 * Iubire Cuplu Familie.Horoscop 2019

Zodia Berbecului


 Inapoi GENERAL IUBIRE & FAMILIE CARIERA & BANI


Iubire * Cuplu * Familie


Nu s-ar zice că dragostea este punctul forte în acest an, dar sunt câteva momente, pe parcursul anului, când Venus îți aprinde inima și va anima viața de cuplu sau viața sentimentală. De exemplu, finalul de aprilie și prima jumătate a lunii mai îl vor aduce pe Venus în zodia ta, ce te face mai sentimental, mai pasional, mai dornic de iubire, dar și iulie-august vin cu un plus de energie pozitivă în plan sentimental. Viața de cuplu are mult de câștigat în septembrie-noiembrie, cât timp Venus și Marte vor activa din plin zona căsătoriei pe harta ta.

Intrarea lui Junon, asteroidul căsătoriei, în Balanță, în noiembrie (unde va sta mai apoi aproape tot anul 2020) te va îndemna să te gândești din ce în ce mai mult la căsătorie.

Ești însă mult mai preocupat de viața ta de familie, de rolul tău de părinte și de partener de viață, pentru că Nodul Nord în sectorul dedicat vieții de familie cere multă implicare în acest plan: să te ocupi mai mult de ceea ce se petrece între pereții locuinței tale,  sau, dacă nu ai încă un cămin, să găsești casa ideală și s-o transformi în oaza ta de liniște și pace. E vremea să te așezi la casa ta, să faci copii sau să te concentrezi pe creșterea copiilor tăi, deci nu neapărat amorul nou e în centrul atenției, ci sentimentele care prind rădăcini. Relația ta de suflet devine mai puternică, practic acum pui temelia vieții de familie la care ai visat.

Ești mult mai atașat de ceea ce înseamnă familia ta, trecutul tău, originile tale, încât, dacă te afli undeva pe această planetă, simți un fir care te cheamă puternic înpoi în țara natală. Dar Jupiter în Săgetător nu prea te lasă să te întorci, încă te ține departe de țară!