GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BERBEC * HOROSCOP 2019 * Atmosfera generala.Horoscop 2019

Zodia Berbecului


 Inapoi GENERAL IUBIRE & FAMILIE CARIERA & BANI


Atmosfera generala


Începi anul cu Marte chiar în zodia ta, ceea ce te încarcă de energie pentru tot anul! Nu numai că se află în curtea ta sursa ta principală de energie, motorul tău principal de propulsie, dar e chiar în zodia în care Marte se simte cel mai puternic, cel mai energic, cel mai dinamic, deci ce ai de făcut dacă nu să îți umpli bateriile la capacitate maximă pentru un an de acțiune?

Îl mai ai și pe Uranus în zodia ta până în martie, deci, mai ales în primele 2 luni ale anului, primești o porție maximă de energie ce te va încărca de chef, entuziasm, dorință de schimbare și de acțiune pentru tot felul activități pe care poate nu au avut curajul să le pornești până acum. Ultima oară s-a întâmplat în februarie 2017 când cele două planete sursă de energie s-au mai aflat în zodia ta simultan, deci vezi, îl aștepți de ceva vreme! Ai chef de schimbare, de un nou început, de o decizie curajoasă, de o descătușare?

Profită de prezența celor două planete cu rol de combustibil chiar în primele 2 luni ale anului, pentru că din martie, bye bye, Uranus părăsește complet Berbecul și… nu se va mai întoarce aici vreo… optzeci și ceva de ani! Ți-a influențat viața în ultimii 7 ani, cât s-a aflat în ograda ta, dar acum e ultima lui chemare la schimbare, la acțiune, la revoluție personală. Poate tot ce n-ai reușit să schimbi în ultimii 7 ani… se poate face chiar acum, în ianuarie și februarie, deci… ce ai de gând să schimbi?