GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BERBEC * HOROSCOP 2019 * Cariera Job BaniHoroscop 2019

Zodia Berbecului


 Inapoi GENERAL IUBIRE & FAMILIE CARIERA & BANI


Cariera * Munca * Job * Bani


Prezența lui Jupiter într-o altă zodie de foc, la fel ca a ta, te susține de acolo din Săgetător tot anul, deci ești în plin proces de învățare, de creștere, de dezvoltare personală. Ești mai atras de studiu, de lecturi, de citit, te înscrii la facultate (prima, a doua, a treia…), participi la cursuri de perfecționare și conferințe, citești mai mult, înveți limbi străine, te specializezi în domenii superioare celor de până acum, înveți ceva nou, lupți să obții vreo diplomă, vreun atestat.

Cu atât mai mult merge treaba cu cât Saturn se află și el într-un sector al cerului care se ocupă de renumele tău, de cariera ta, de succesul tău socio-profesional. Cele două planete vor contribui de minune, tot anul, la pașii înainte pe care ești pregătit să-i faci pentru a deveni mai bun în ceea ce faci.

Mai mult, la finalul anului Jupiter va ajunge în cel mai înalt punct de pe harta ta, pe Mijlocul Cerului și se vor arăta roadele muncii tale de un an de zile. Va influența mai apoi tot anul 2020, dar ceva s-ar putea simți nou în carieră chiar de la final de 2019.

Cu Uranus instalat de tot în Taur, te poți aștepta și la noutăți în plan financiar, ca atare, pentru tine e un an de vârf, de creștere, de ascensiune, de reușită, dar prin muncă, prin studiu, prin extinderea orizonturilor, dorind să devii mai bun. Vezi ce e dincolo de lumea în care ai trăit și urcă mai sus!