GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BALANȚA * Horoscopul pe 3 săptămâni


Horoscopul săptămânii trecute: 8-14 octombrie 2018

Tot ți se spune să ai încredere, să nu te răzgândești, ci să continui să mergi pe același drum, dar uneori îți mai pierzi și tu răbdarea. Ai dori rezultate mai rapide, pentru că prea se tergiversează unele lucruri, dar chiar merită să ai răbdare, să accepți evoluția lentă a situației în care te afli, pentru că nu se clădește nimic peste noapte.

Primești suficiente garanții că ești pe drumul cel bun, că, deși mai e până ajungi la capătul acestui drum, măcar  calea aceasta chiar duce acolo unde ți s-a promis, și chiar dacă te-ai săturat să ți se pună încrederea la încercare, merită să investești noi și noi cantități de încredere pentru ceea ce va urma sau ce va apărea la capăt. Aruncă-te mai departe în joc convins că ești ocrotit și că promisiunile făcute cândva sunt pe cale să devină realitate.Horoscopul săptămânii în curs: 15-21 octombrie 2018

Nu poți deține controlul unei situații fără să-i cunoști toate dedesubturile, de aceea, înainte de a te implica într-o acțiune nouă, analizeaz-o pe îndelete. Pune în balanță – și nimeni nu te întrece la asta! – toate argumentele pe care le ai la dispoziție, caută dovezi, cifre, documente, acte, tot ce poate argumenta deciziile tale și nu lăsa nimic la voia întâmplării. Cu cât ai mai multe instrumente legale la îndemână, cu cât cunoști mai bine și mai corect situația, cu atât șansele de reușită sunt mai mari, de aceea e bine să nu tolerezi nicio abatere de la regulă.

Numai legea poate ghida problema acolo unde trebuie, deci bazează-te pe ea. Dacă tu nu o cunoști, apelează la cei care au experiență în acțiuni de natură legală (avocați, contabili, experți, consultanți), pentru că doar știind – și respectând – adevărul vei rezolva orice situație cu mai multe căi de interpretare.

CADOURI, cu drag...CADOURI, cu drag...CADOURI, cu drag...CADOURI, cu drag...CADOURI, cu drag...CADOURI, cu drag...


Horoscopul săptămânii viitoare: 22-28 octombrie 2018

In curand…


Cauti horoscopul de saptamanile trecute? Intra in arhiva!