GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search

Horoscopul saptamanii pentru BALANTA


Aici gasesti horoscopul pe 3 saptamani pentru:

ZODIA BALANTEI


Horoscopul săptămânii trecute: 11-17 iunie 2018

Lumea mare e preocuparea ta numărul unu! Se știe că ești o ființă socială prin definiție, iar acum parcă se aglomerează și mai mult spațiul în jurul tău. Multă lume te solicită, te caută, te cheamă să te alături, iar tu spui prezent la orice provocare. Îți face plăcere să oferi ceva din inima și mintea ta celor care au nevoie de tine, iar admirația și respectul tuturor celor care au de câștigat de pe urma colaborării cu tine te motivează să te implici și mai mult.

Tu vezi lucrurile dintr-un unghi diferit decât restul si, tocmai de aceea ești căutat de atâta lume. Analizezi totul la rece, cântărești opțiunile și variantele, și, la final, le oferi și lor idei pe care le vor îmbrățișa cu bucurie. Atitudinea ta pozitivă te ajută să mulțumești pe toți cu o vorbă bună, cu o glumă, cu o mână de ajutor, ceea ce îți asigură popularitatea și simpatia printre cei din jur.Horoscopul săptămânii în curs: 18-24 iunie 2018

Ești copleșit de griji materiale, nu-ți mai vezi capul de plăți, facturi și datorii și e normal să lași impresia unui om permanent stresat. Dar norocul tău e prin preajmă: nici nu știi de unde apare o ocazie bună  de a echilibra bugetul, ori printr-o activitate ce poate genera niște venituri în plus, ori prin redresarea situației materiale, ca urmare a unor eforturi mai vechi care abia acum își arată efectele. E ca și cum a venit vremea culegerii roadelor, a recuperării unor beneficii de la care aproape că nu mai aveai nicio speranță, deci nu spune că nu au de unde veni banii!

Totuși, e posibil ca și tu la rândul tău, să ai datorii la cineva și să te faci acum luntre și punte să le aduci la zi, să scapi de ele, pentru că au devenit mult prea stresante ca să le mai duci după tine. Fă deci tot ce poți pentru a-ți regăsi liniștea în plan financiar.


Doar cristale naturale!Doar cristale naturale!Doar cristale naturale!Doar cristale naturale!Doar cristale naturale!Doar cristale naturale!
www.kristale.ro * Peste 100 de varietati de cristale natur si pietre semipretioase
Cristalele recomandate zodiilor. Copacei si Sporul Casei cu pietricele. Bratari si medalioane din pietre semipretioase.


Horoscopul săptămânii viitoare: IN CURAND!

Autor: astrolog ACVARIA | www.acvaria.com | www.acvaria.eu