GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BALANȚA * Horoscopul pe 3 săptămâni


Horoscopul săptămânii trecute: 6-12 august 2018

Numai cu ajutorul persoanei iubite poți depăși cu succes un moment dificil pentru sufletul tău. Te simți copleșit, de-a dreptul împovărat, trist și pesimist, dar important e că nu ești singur în această situație. Cel drag vine alături de tine pentru a prelua și el ceva din greutatea acestor probleme care te apasă pe umeri.

În cuplu sau în familie, vei vedea că orice problemă pare mult mai ușoară, deci acceptă ajutorul celor care sunt alături de tine cu adevărat și necondiționat. Nu refuza sprijinul lor, doar pentru a nu-i supăra și pe ei sau pentru a nu-i deranja, pentru că ei chiar vor să te ajute și să te vadă din nou zâmbind. Eforturile comune te vor ajuta să treci peste acel impas ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Chiar pe 6 ai putea simți cât de importantă e iubirea lor!

Horoscopul săptămânii în curs: 13-19 august 2018

Ai impresia că pedalezi în gol, că planurile tale nu înaintează deloc, de parcă ceva te oprește mereu din elan. Dacă vezi că nu progresează nimic, oricât de mult ai insista, poate e un semnal de alarmă că nu e direcția cea mai potrivită. Să nu te mire că, dacă bați la diverse uși, acestea nu se deschid, pentru că mai ai un pic de așteptat, de acumulat informație, experiență sau resurse, care nu sunt încă la nivelul adecvat pentru a duce mai departe ce ai început.

Săptămâna trece fără nimic nou, senzația de blocaj, stagnare și frânare fiind la cote maxime, ceea ce devine frustrant. Da, poate ar fi bine să-ți iei și tu o săptămână de vacanță, că altfel nu iese mare lucru din eforturile tale. Odihnește-te, stai pe tușă și nu insista să lupți inutil cu morile de vânt!

Data de 13 nu se dezminte și vine cu hopuri și belele! Horoscopul săptămânii viitoare: 20-26 august 2018

IN CURAND…

 


Cauti horoscopul de saptamanile trecute? Intra in arhiva!