GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search

Horoscopul zilei BERBEC   Horoscopul zilei TAUR   Horoscopul zilei GEMENI   Horoscopul zilei RAC   Horoscopul zilei LEU   Horoscopul zilei FECIOARA   Horoscopul zilei BALANTA   Horoscopul zilei SCORPION   Horoscopul zilei SAGETATOR   Horoscopul zilei CAPRICORN   Horoscopul zilei VARSATOR   Horoscopul zilei PESTI

 

BALANTA. Horoscopul saptamanii 9-15 iulie 2018

Horoscop saptamanal Balanta
SAPTAMANA 9-15 iulie 2018

Nu aștepta ca lucrurile să evolueze numai așa cum vrei tu! Cineva îți spune că nu e cea mai bună soluție să încerci să le controlezi singur pe toate, să le știi pe toate sau să le duci de unul singur pe umeri, pentru că uneori cel mai greu lucru în viață e să știi să ceri ajutor sau să pasezi altora din sarcini.

Va veni un moment, pe parcursul săptămânii, când vei simți că nu mai ai putere, că ai ajuns într-un punct maxim în care nu mai poți continua pe cont propriu.

Nu spune nimeni că nu te pricepi la tot ce îți propui, dar dacă agenda ta se încarcă tot mai mult din proprie voință, nu vei mai avea timp de nimic decât de îndatoriri asumate. Mai învață și tu să spui nu, să mai lași și pe mâine sau să le lași pe toate și în voia sorții, să vezi încotro merg lucrurile. Poate calea dată de tine nu e obligatoriu și cea mai bună.