NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BALANTA. Horoscopul saptamanii 9-15 iulie 2018

Horoscop saptamanal Balanta
SAPTAMANA 9-15 iulie 2018

Nu aștepta ca lucrurile să evolueze numai așa cum vrei tu! Cineva îți spune că nu e cea mai bună soluție să încerci să le controlezi singur pe toate, să le știi pe toate sau să le duci de unul singur pe umeri, pentru că uneori cel mai greu lucru în viață e să știi să ceri ajutor sau să pasezi altora din sarcini.

Va veni un moment, pe parcursul săptămânii, când vei simți că nu mai ai putere, că ai ajuns într-un punct maxim în care nu mai poți continua pe cont propriu.

Nu spune nimeni că nu te pricepi la tot ce îți propui, dar dacă agenda ta se încarcă tot mai mult din proprie voință, nu vei mai avea timp de nimic decât de îndatoriri asumate. Mai învață și tu să spui nu, să mai lași și pe mâine sau să le lași pe toate și în voia sorții, să vezi încotro merg lucrurile. Poate calea dată de tine nu e obligatoriu și cea mai bună.