NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BALANȚA * Horoscopul saptamanii 8-14 octombrie 2018

Horoscop saptamanal Balanta
SAPTAMANA 8-14 octombrie 2018

Tot ți se spune să ai încredere, să nu te răzgândești, ci să continui să mergi pe același drum, dar uneori îți mai pierzi și tu răbdarea. Ai dori rezultate mai rapide, pentru că prea se tergiversează unele lucruri, dar chiar merită să ai răbdare, să accepți evoluția lentă a situației în care te afli, pentru că nu se clădește nimic peste noapte.

Primești suficiente garanții că ești pe drumul cel bun, că, deși mai e până ajungi la capătul acestui drum, măcar  calea aceasta chiar duce acolo unde ți s-a promis, și chiar dacă te-ai săturat să ți se pună încrederea la încercare, merită să investești noi și noi cantități de încredere pentru ceea ce va urma sau ce va apărea la capăt. Aruncă-te mai departe în joc convins că ești ocrotit și că promisiunile făcute cândva sunt pe cale să devină realitate.


Horoscopul iubirii 2020