GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
Horoscop zilnic ACVARIA ASTROGRAMA ZILEI Horoscop saptamanal ACVARIA Horoscop lunar ACVARIA Horoscop anual ACVARIA Horoscopul marilor planete  LUNA ACUM ZODIA ACUM Alte tipuri de horoscop ACVARIA 
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BALANȚA * Horoscopul saptamanii 8-14 aprilie 2019


SAPTAMANA 8-14 aprilie 2019

VIITORUL SUNĂ BINE! Privești spre etapele următoare ale unui proiect cu încredere deplină în succes, iar această atitudine curajoasă, super-optimistă, entuziastă se va dovedi a fi sursa ta de energie pentru a reuși tot ce-ți propui.

Spune da la orice provocare, acceptă orice confruntare, aruncă-te în vâltoare fără să te gândești la riscuri sau la vreun eventual eșec, pentru că acum câștigă doar cei care au un singur obiectiv în minte: victoria! La tine nu există acum decât o singură cale: reușita! O poți obține, poate fi a ta, dar nu stând cuminte pe margine, așteptând să pice din senin, ci punând mâna pe unelte și construind concret ceea ce vrei să obții.

Acest optimism debordant, care te motivează la maximum, este exact porția de benzină de care ai nevoie pentru a face pași mari spre reușită. Ai susținere de la colaboratori, de la prieteni, de la oamenii care au încredere în tine și nu vrei să-i dezamăgești, de aceea tragi tare pentru a ajunge acolo unde ți-ai propus. Poți, ai curaj și treci la fapte!