GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BALANȚA * Horoscopul saptamanii 7-13 ianuarie 2019

Horoscop saptamanal Balanta
SAPTAMANA 7-13 ianuarie 2019

Nu îți găsești locul printre oameni, ai un ușor disconfort ori de câte ori te afli în preajma unor persoane, care, deși se comportă corect cu tine, nu îi ai tu la inimă în niciun fel. Nimic nu-ți place la ei, nimic nu-ți convine, dar nu cumva cel ostil ești chiar tu? Ei nu sunt vinovați cu nimic, doar tu ești cu capsa pusă și te izolezi, respingi orice gest de apropiere, refuzi dialogul, cooperarea. E ciudată atitudinea aceasta la unul ca tine, care întotdeauna se simte bine printre oameni, dar de data aceasta parcă nimeni nu-ți mai intră în voie.

Ai ceva pe suflet, o tristețe, o supărare, o decepție, și îți legi toate speranțele de o anumită persoană, de un anumit cuvânt, de un anumit semn care, cel puțin deocamdată, nu vine conform așteptărilor tale, și dacă nu vine, le vezi pe toate în negru. Canalizează-ți atenția spre altceva atunci când din direcția în care privești nu vine nimic!