NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BALANTA * Horoscopul saptamanii 5-11 noiembrie 2018

Horoscop saptamanal Balanta
SAPTAMANA 5-11 noiembrie 2018

DA, fă totul pe cont propriu, pentru că tu singur deții toate resursele pentru a reuși în ce ți-ai propus. Lasă-i pe ceilalți deoparte, să se zbată cum vor, pentru că acum ai mai mult spor dacă lucrezi independent. Chiar îți place această libertate deplină – de mișcare, de decizie, de acțiune, de gândire – fără să-ți spună alții ce să faci, dar atunci când lucrezi independent tu trebuie să le faci pe toate după principiul: eu centrez, eu dau cu capul.

Toate responsabilitățile sunt numai la tine, dar faci față cu brio, nu pasa altora din sarcinile tale, că nimeni nu le face mai bine ca tine. Tu crezi că ce faci cu mâna ta e sfânt, de aceea te apuci de treabă fără a cere sfaturi, fără a cere ajutor, fără a apela la alții. Și bine faci!

NU-ți umple mintea cu griji inutile. Ai o ușoară tendința de a fi paranoic, de a te chinui singur cu întrebări, cu dubii, cu frici nejustificate, ca atare, dacă e să ai un inamic, săptămâna aceasta, e doar în mintea ta. Acolo e acel monstru care te ține pe loc, dar nu uita că singur le poți face pe toate, inclusiv să-ți domini și să-ți învingi monștrii interiori.

Luptă cu mintea ta care de multe ori îți pune piedică, dar dacă o păstrezi sănătoasă și limpede, golită de gânduri negative inutile, toate vor merge ca pe roate.