GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BALANȚA * Horoscopul saptamanii 3-9 decembrie 2018

Horoscop saptamanal Balanta
SAPTAMANA 3-9 decembrie 2018

Te simți cumva cu musca pe căciulă și, pentru că știi că duci după tine o pată de care nu te mândrești, aproape că refuzi orice ocazie care, eventual, ar putea scoate din nou în lumină acea pată.

E o greșeală, un defect, un punct sensibil al caracterului tău, un eșec de demult pe care nu l-ai uitat, și tot acest bagaj cu tentă negativă te face să fugi de lume, ca să nu fii nevoit să dai iar și iar explicații pentru greșelile trecutului.

Decât să le ascunzi sub preș, mai departe, mai bine profiți de șansa care ți se oferă acum de a recunoaște greșeala și de a o repara, pentru că sigur se poate face ceva în acest sens.

Nu fugi de adevăr, de oglinda reală care îți arată unde ai greșit sau ce nu faci bine, acceptă șansa de a șterge odată pentru totdeauna acea pată de pe reputația ta. După aceea te vei simți eliberat și din nou mândru de tine!, dar pentru asta scoate adevărul la iveală, așa cum o fi, și repară de urgență!