NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BALANTA * Horoscopul saptamanii 29 octombrie – 4 noiembrie 2018

Horoscop saptamanal Balanta
SAPTAMANA 29 octombrie – 4 noiembrie 2018

E enervant că unele proiecte evoluează atât de lent, cu pași atât de mici, dar nu ai încotro. Trebuie să respecți cursul firesc al acestei evoluții. Nu contează cât de mici sunt pașii, ci doar că fiecare te duce mai aproape de scopul propus. Cum ai putea construi o casă dacă nu cărămidă după cărămidă, etaj cu etaj, etapă cu etapă?

Așa și planurile tale în desfășurare: au un anumit curs de înaintare, fără de care n-ar ieși ceva trainic. Dacă ai sări peste vreuna din etape, te-ai trezi, mai târziu, că ai uitat să te ocupi de ea la timpul potrivit, deși era esențială.

Cum ar fi să ajungi deja la acoperiș, dar să fi uitat să faci ușa de la parter? Așa că mai bine urmezi toți pașii ca la carte, ca să nu regreți cândva că ai sărit peste elementele ce ți se păreau nesemnificative. Toate au rolul lor, respectă-le!