NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BALANTA * Horoscopul saptamanii 29 aprilie – 5 mai 2019

Horoscopul saptamanii BALANTA


SAPTAMANA 29 aprilie – 5 mai 2019

Încearcă să fii așa cum te știe lumea de obicei: diplomat, corect, just în aprecieri, pentru că săptămâna aceasta câștigă doar cei care fac totul așa cum se cuvine. Cu cât ești mai corect în tot ce spui sau faci, cu atât vei obține mai ușor respectul și admirația lumii.

Dai și primești, e un schimb reciproc avantajos în orice activitate în care intri în contact cu altcineva, pentru că vei avea norocul de a atrage alături de tine oameni pe aceeași lungime de undă cu tine, la fel de generoși, la fel de amabili, la fel de bine pregătiți ca și tine, încât vei încheia săptămâna cu un sentiment de satisfacție și împlinire, ca și cum ai mai învățat ceva, ai mai câștigat un prieten, ai mai primit o informație prețioasă.

Adevărul, fidelitatea, corectitudinea – toate aceste valori stau la baza dialogului pașnic și eficient pe care îl ai cu lumea, și ai sentimentul că primești exact ce meriți și ce ți se cuvine. Rareori ai parte de asemenea tovarăși sinceri, corecți, politicoși, deci trebuie să profiți de atmosfera cooperantă a acestei perioade pentru a rezolva orice animozitate, nedreptate, greșeală. Dacă cineva (ți-)a greșit, dacă își recunoaște vina și face imediat ceva să repare, are toate șansele de a primi iertarea celorlalți și de a-și recăpăta imediat poziția.