GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BALANTA * Horoscopul saptamanii 28 ianuarie -3 februarie 2019

Horoscop saptamanal Balanta




SAPTAMANA 28 ianuarie – 3 februarie 2019

Iubirea e cel mai frumos dar al acestei săptămâni, deci bucură-te din toată inima de ceea ce ți se oferă. Ai șansa să te îndrăgostești din nou, dar, pentru asta, deschide-ți sufletul pentru orice nouă șansă de iubire. Trebuie să ieși un pic în întâmpinarea iubirii, ea trece pe strada ta, dar trebuie să fii și tu pe acea stradă: să treci prin locul potrivit în momentul potrivit!

Pune mai mult preț pe felul cum arăți, cum te îmbraci, cum te comporți, pe tot ce e frumos, bun și tandru, deci îmbracă-ți săptămâna într-o haină colorată și veselă, pentru că iubirea te va alege dacă va vedea pe chipul tău atâta lumină, atâta bucurie, atâta dorință de a iubi.

Tot ce ai tu de oferit e primit cu dragă inimă de cei pe care îi răsfeți în gesturi de afecțiune și de tandrețe, fie că e vorba de partener de suflet, de viață, copii, părinți, prieteni intimi. Ai atât de multe de oferit, deci hai, deschide inima și lasă să se reverse valul de iubire care îți va asigura succesul pe oriunde ai trece. Când faci ceva cu plăcere, roadele nu pot fi decât excelente!