NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BALANTA. Horoscopul saptamanii 2-8 iulie 2018

Horoscop saptamanal Balanta
SAPTAMANA 2-8 iulie 2018

Concentrează-te serios la planul pe care l-ai început, pentru că finalul nu e departe. Cu cât te apleci mai atent la ultima sută de metri, cu atât roadele se arată mai repede. Primesti sfaturi bune de la persoane inteligente, implicate si ele cumva în planurile tale. Dacă faci cum îti spun ele, vei face pasi mari înainte spre succesul visat.

Desi tu detii toate talentele de lider si coordonator al acestor planuri mărete, uneori e nevoie să mai lasi si pe altii alături de tine, care să te completeze, să te sfătuiască, să te tragă de mânecă la nevoie.

Vei fi multumit de felul cum se rezolvă o problemă destul de complicată doar dacă asculti de cei cu experientă! Într-o zi vei transmite si tu altora lectiile pe care acum ti le asumi de la altii!
Ingeri si arhangheli