GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BALANTA * Horoscopul saptamanii 26 noiembrie – 2 decembrie 2018

Horoscop saptamanal Balanta
SAPTAMANA 26 noiembrie – 2 decembrie 2018

DA, treci la fapte, pune mâna pe unelte și construiește ceea ce vrei să obții. Ai la îndemână o mulțime de resurse care te pot sprijini pentru a-ți face viața mai bună, iar rețeta succesului este: acțiunea. Fă ceva, indiferent ce și indiferent în ce direcție, pentru că a aștepta de la alții sau să pice din cer nu ar fi decât pierdere de vreme.

Știi vorba aceea: dacă vrei ca un lucru să fie bine făcut, fă-l cu mâna ta. Asta trebuie să faci și tu acum, să cauți trusa cu scule și să începi să faci ce trebuie făcut: să repari, să renovezi, să schimbi, să refaci, să creezi, să clădești… Roadele nu vor întârzia să apară tocmai pentru că te bazezi pe cea mai de încredere persoană din viața ta: pe tine însuți!

NU te opri însă șa primele mici succese care apar, nu te culca pe laurii victoriei, ci continuă ce ai început. Poate fi cale lungă până ce succesul se va instala complet în viața ta iar tu, dacă vei crede că l-ai obținut deja după prima reușită minoră, te-ai putea înșela.

Trage tare mai departe, vâslește mai departe, construiește mai departe, mergi spre următorul nivel, pentru că ești pe drumul cl bun spre ținta propusă, dar nu încă acolo unde doreai. Succesul se construiește și el, etapă cu etapă!