GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BALANTA. Horoscopul saptamanii 18-24 iunie 2018

Horoscop saptamanal Balanta
SAPTAMANA 18-24 iunie 2018

Ești copleșit de griji materiale, nu-ți mai vezi capul de plăți, facturi și datorii și e normal să lași impresia unui om permanent stresat. Dar norocul tău e prin preajmă: nici nu știi de unde apare o ocazie bună  de a echilibra bugetul, ori printr-o activitate ce poate genera niște venituri în plus, ori prin redresarea situației materiale, ca urmare a unor eforturi mai vechi care abia acum își arată efectele. E ca și cum a venit vremea culegerii roadelor, a recuperării unor beneficii de la care aproape că nu mai aveai nicio speranță, deci nu spune că nu au de unde veni banii!

Totuși, e posibil ca și tu la rândul tău, să ai datorii la cineva și să te faci acum luntre și punte să le aduci la zi, să scapi de ele, pentru că au devenit mult prea stresante ca să le mai duci după tine. Fă deci tot ce poți pentru a-ți regăsi liniștea în plan financiar.