GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BALANTA * Horoscopul saptamanii 25 februarie – 3 martie 2019

SAPTAMANA 25 februarie – 3 martie 2019

Nu sta să tot analizezi o problemă pe toate părțile, mai ales dacă nici nu mai este valabilă. Mai lasă și tu regretele deoparte, uită, iartă, închide sipetul cu amintiri, pentru că ești tentat să scoți de la naftalină doar amintirile triste, eșecurile, pierderile, golurile, mâhnirile, problemele de demult pe care nu ai reușit să le rezolvi cândva.

Acum e vremea să găsești soluții la acele probleme, deci nu e momentul să treci în revistă ce prost au mers lucrurile, odinioară, ci să descoperi ce ușor le poți repara acum! O idee salvatoare poate veni oricând, deci folosește-te de ea acum, când se ivește, pentru a repara acea situația care te macină încă precum o obsesie.

Poate vine prin intermediul unui sfat, a unei idei apărute peste noapte, a unei informații pe care ți-o amintești, deci stai atent la tot ce vine la tine pe diverse căi, pentru că informația e deja în drum spre tine. Totul e să fii tu pregătit s-o primești, pentru că dacă spui mereu doar ”imposibil”, atunci imposibil va fi și să auzi la timp soluția care îți este direct adresată.