GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BALANTA. Horoscopul saptamanii 11-17 iunie 2018

Horoscop saptamanal Balanta
SAPTAMANA 11-17 iunie 2018

Lumea mare e preocuparea ta numărul unu! Se știe că ești o ființă socială prin definiție, iar acum parcă se aglomerează și mai mult spațiul în jurul tău. Multă lume te solicită, te caută, te cheamă să te alături, iar tu spui prezent la orice provocare. Îți face plăcere să oferi ceva din inima și mintea ta celor care au nevoie de tine, iar admirația și respectul tuturor celor care au de câștigat de pe urma colaborării cu tine te motivează să te implici și mai mult.

Tu vezi lucrurile dintr-un unghi diferit decât restul si, tocmai de aceea ești căutat de atâta lume. Analizezi totul la rece, cântărești opțiunile și variantele, și, la final, le oferi și lor idei pe care le vor îmbrățișa cu bucurie. Atitudinea ta pozitivă te ajută să mulțumești pe toți cu o vorbă bună, cu o glumă, cu o mână de ajutor, ceea ce îți asigură popularitatea și simpatia printre cei din jur.