GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BALANȚA * Horoscopul saptamanii 24-30 decembrie 2018

Horoscop saptamanal Balanta
SAPTAMANA 24-30 decembrie 2018

Ai mare grijă la imaginea ta, la reputația ta, la felul în care te privește lumea, și încerci să nu faci vreun gest greșit ce ar putea atenta la toate acestea.

Vrei ca lumea să te admire, să te respecte, de aceea nu vrei să faci vreo greșeală care să păteze imaginea ta ireproșabilă. De aceea, tot ce știi că ți-ar cauza chiar și cele mai mici prejudicii de imagine – un pahar în plus, vreo vorbă nelalocul ei, vreun gest necugetat – trebuie ținut serios sub control.

Rămâi pasiv la orice provocare, pentru că, dacă nu răspunzi la provocări, nu ai de ce să faci greșeli. Unii te vor atrage în capcana lor, dar tu simți de la o poștă că nu ți-ar face bine și stai pe margine, fără să te bagi. Adu-ți aminte de toate valorile morale, deontologice, etice, care trebuie respectate întocmai!