GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BALANTA * Horoscopul saptamanii 22-28 octombrie 2018

Horoscop saptamanal Balanta
SAPTAMANA 22-28 octombrie 2018

Este o perioadă în care ești de-a dreptul epuizat de problemele de natură politică și economică despre care vorbește toată lumea. Vei trece printr-o mulțime de momente când vei răbufni din cauza atâtor aspecte despre care auzi la știri, și mai dai și de alții oameni cu exact aceleași probleme și e normal ca orice discuție pe seama prețurilor, a guvernului, a ultimelor legi sau cine mai știe ce minuni se mai petrec în țara asta, să te irite sau, dimpotrivă, să te deprime.

Cum nu prea poți face nimic să schimbi situația, mult mai bine ar fi să abordezi o atitudine indiferentă, să te prefaci că nu ai auzit nimic care te-ar putea supăra, o atitudine zen, evitând astfel orice dialog pe teme deranjante. Ce rost să-ți strici cheful discutând despre politică?