NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BALANTA * Horoscopul saptamanii 22-28 aprilie 2019

Horoscopul saptamanii BALANTA
SAPTAMANA 22-28 aprilie 2019

Munca ta va da roade în curând, dar nu te grăbi să ajungi la capăt! Graba strică treaba, știi prea bine, deci acceptă acest urcuș lent, această coacere la foc mic, pentru că ceea ce vei obține la final va fi de mai bună calitate și mai durabil. Știi și tu că, dacă sari peste etape, dacă alegi calea cea mai scurtă către un rezultat, riști să dai rasol, deci mult mai recomandabilă acum e construcția lentă, pas cu pas, fără a sări peste niciunul.

Ești în miezul unui proces de creștere, deci imaginează-ți proiectul la care muncești acum ca pe un ogor care trebuie neapărat să treacă prin toate procesele firești de la însămânțare până la culegerea recoltei. Poți pune sămânța în pământ azi și să culegi roadele mâine? Nicidecum, deci asta trebuie să faci și tu acum: să înaintezi încet, să treci prin toate etapele firești și obligatorii, să ai răbdare, să aștepți, să faci totul exact așa cum se cere, pentru că nu e cazul să te abați de la acest drum. Există legi, scrise sau nescrise, ce impun pașii acestui demers, deci, fie că te grăbești sau nu, drumul de parcurs este oricum același.

Încetul cu încetul se face oțetul și mai e mult până la rezultatele visate, dar important e că ești pe drumul cel bun, încă în mijlocul călătoriei.


Intra in www.acvaria.eu
Pagina dedicata serviciilor astrologice oferite de astrolog Acvaria