GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BALANȚA * Horoscopul saptamanii 21-27 ianuarie 2019

Horoscop saptamanal Balanta
SAPTAMANA 21-27 ianuarie 2019

Din trecut îți extragi tu energia, pentru că ai avut parte de un mare succes odinioară care contează pentru tine și acum. Probabil cineva îți aduce aminte de reușita ta de demult și pentru că începe să vorbească despre tine, cel de ieri, în termeni elogioși, ești din ce în ce mai încrezător în forțele tale. Dacă ai reușit cândva, poți reuși și acum. Dacă ai atins apogeul anul trecut, poți și anul acesta!

Ca atare folosește resursele pozitive din trecutul tău ca pe motorul principal al acțiunilor tale de acum. Succesele vechi te motivează, iar în cazul tău reușita vine din lucrurile bune pe care le-ai atins prin muncă proprie, în alte vremuri.

Laudele, notele bune, diplomele pe care le-ai acumulat deja în palmares sunt rampa de lansare pentru un nivel și mai bun în viitor, deci setează-ți ținta către nivelul următor și trage tare să ajungi acolo.