NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BALANȚA * Horoscopul saptamanii 20-26 august 2018

Horoscop saptamanal Balanta
SAPTAMANA 20-26 august 2018

Ai mare grijă la informațiile pe care le primești de la o sursă care nu prea pare de încredere. Poate, la prima vedere, ai spune că e exact declicul de care aveai nevoie pentru a porni într-o direcție nouă, dar după o vreme ai putea descoperi că ai pornit spre o iluzie, nicidecum spre un succes posibil.

Fii cu băgare de seamă la cei care te împing de la spate într-o direcție pe care poate doar ei o văd în lumini pozitive, deci, dacă intuiția ta îți atrage atenția că sensul spre care acestea te îndeamnă că atâta energie ar ascunde ceva, probabil chiar așa și este.

Ține deci cont de vocea interioară care îți spune tare și răspicat stop, când cei de lângă tine spun la fel de are start, pentru că ceea ce vine de la ceilalți nu pare a fi benefic. Poate fi o pistă falsă și ai putea investi cantități uriașe de energie alergând după o himeră.