GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BALANTA * Horoscopul saptamanii 19-25 noiembrie 2018

Horoscop saptamanal Balanta
SAPTAMANA 19-25 noiembrie 2018

DA, adună pe cei pe care-i iubești în jurul tău, de parcă ai fi o cloșcă, pentru că tu îți extragi seva, energia și bucuria din prezența lor. Când îi știi alături de tine, ești mult mai puternic, mai încrezător, și tocmai pentru că ei te așează în centrul vieții lor, te simți dator să dai înapoi triplu din ceea ce ai îndreaptă spre tine. Nu faci risipă de iubire, tu chiar ai multă de oferit, ca atare vei încerca să dai tot din tine.

Numai tu știi cum poți fii un părinte perfect, un partener de viață ideal, un angajat model, deci te împarți echitabil pe atâtea planuri, și nu numai că te poți ocupa de toate simultan, dar le faci și pe toate bine. Combustibilul tău sunt ei, cei dragi, care, când îți stau alături, te motivează și pe tine să faci mai mult.

NU lăsa acea voce interioară să te influențeze, pentru că, săptămâna aceasta, de acolo nu vin cele mai pozitive îndemnuri. Mai degrabă ceva din adâncul tău spune nu, stai pe loc, nu face asta, dar nu pentru că asta ar fi spre binele tău, ci pentru că există un mic drăcușor care nu te lasă să evoluezi. Sunt doar temerile tale cele mai adânci, sunt experiențele nefaste din trecut care se interpun acum evoluției, ca atare ideal ar fi să te prefaci că nu auzi semnalele din interiorul tău.

Deși tu, de obicei, ai o intuiție ascuțită și ții cont de ea, de data aceasta e bine să n-o asculți, căci ar putea spune nu la ceva ce ar fi bine să faci sau ți-ar putea spune să renunți la un plan care va merge mai târziu. Fii surd la sfaturile conștiinței, pentru că nu sunt corecte.