GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BALANTA * Horoscopul saptamanii 18-24 februarie 2019

Horoscop saptamanal Balanta
SAPTAMANA 18-24 februarie 2019

Banul îți inspiră putere, ca atare, dacă ai ceva bani la dispoziție, te poți folosi de forța lui de convingere în diverse împrejurări. Acum nu te gândi că banul poate cumpăra orice, dar – dacă îl ai – îți dă încredere să te prezinți cu curaj și tupeu în orice situație, chiar și în confruntări cu rivali la fel de puternici.

Te îmbraci bine, cumperi lucruri scumpe, lași impresia unui om prosper și fericit, pentru că – trebuie să recunoști – de multe ori haina îl face pe om. Cu cât te prezinți mai bine, cu cât inspiri mai multă autoritate prin felul în care arăți, cu atât mai rapid ți-e succesul.

Ai încredere în atuurile tale, ieși în lume fără frică, sigur că vei câștiga admirația și respectul lumii datorită acestei atitudini pozitive, pentru că dacă arăți bine, te simți bine, și vei reuși să atragi atenția asupra ta.

Dacă ai vreo întrevedere în care trebuie să lași o impresie impecabilă, pune preț pe imagine, investește în imaginea ta, oricât ar costa! Contează enorm pentru succesul tău prezent și viitor, pentru că lumea te privește altfel când arăți bine, deci…