GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BALANȚA * Horoscopul saptamanii 17-23 decembrie 2018

Horoscop saptamanal Balanta
SAPTAMANA 17-23 decembrie 2018

Finalul de an e bun pentru a trece în revistă ce n-a ieșit bine și să descoperi ce trebuie făcut de acum înainte, ca să meargă așa cum dorești. Te simți ciudat, obsedat de unele aspecte pe care nu le-ai rezolvat așa cum trebuia, și dacă se mai trezesc și alții, taman acum, să le scoată de la index, și mai mare e durerea care te apasă.

Dar o judecată realistă, sinceră, pe față, ar merita făcută uneori, pentru că numai așa poți vedea adevărul în față, fără să mai fugi de el. Indiferent care e planul care s-a cam șubrezit, poți sta acum de vorbă cu tine însuți sau cu alții, care văd imparțial, din afară, problema, pentru a lua măsurile necesare pentru a repara situația în viitor.

Îți dai seama unde ai greșit, ce n-a mers, unde te-ai abătut de la reguli și, deși te doare să recunoști că nu e chiar bine ce ai făcut, îți iei angajamentul (și te și ții de el) să readuci totul la normal cât de curând. Poate chiar până la finalul anului, pentru că vin câteva zile la orizont pentru tine – mai ales pe 20! – când, dacă privești adevărul direct în ochi, poți repara totul ca prin farmec. Acceptă judecata unora ca pe o metodă de vindecare, nu ca pe o mustrare, și ascultă ce-ți spun aceștia.

Criticile – deloc malițioase, ci binefăcătoare – pot avea rolul de a te scoate dintr-o zonă care nu-ți face bine, deci ascultă-le cu curaj!