NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BALANȚA * Horoscopul saptamanii 15-21 octombrie 2018

Horoscop saptamanal Balanta
SAPTAMANA 15-21 octombrie 2018

Nu poți deține controlul unei situații fără să-i cunoști toate dedesubturile, de aceea, înainte de a te implica într-o acțiune nouă, analizeaz-o pe îndelete. Pune în balanță – și nimeni nu te întrece la asta! – toate argumentele pe care le ai la dispoziție, caută dovezi, cifre, documente, acte, tot ce poate argumenta deciziile tale și nu lăsa nimic la voia întâmplării.

Cu cât ai mai multe instrumente legale la îndemână, cu cât cunoști mai bine și mai corect situația, cu atât șansele de reușită sunt mai mari, de aceea e bine să nu tolerezi nicio abatere de la regulă. Numai legea poate ghida problema acolo unde trebuie, deci bazează-te pe ea.

Dacă tu nu o cunoști, apelează la cei care au experiență în acțiuni de natură legală (avocați, contabili, experți, consultanți), pentru că doar știind – și respectând – adevărul vei rezolva orice situație cu mai multe căi de interpretare.