GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BALANȚA * Horoscopul saptamanii 15-21 aprilie 2019


SAPTAMANA 15-21 aprilie 2019

Iei legătura cu multă lume, pentru cele mai bune lucruri vin de la oameni, de la persoane necunoscute sau poate chiar de departe, din alte țări. Ai șansa de a-ți lărgi cercul de cunoștințe cu noi persoane, unele mai interesante ca altele, și de la care vei avea multe de învățat dacă dezvolți frumos relația cu aceștia.

Ai șansa de a fi primit sau invitat într-un mediu în care visezi de multă vreme să intri, într-un grup exclusivist, într-un cerc mai pretențios, într-o elită la care nu oricine poate ajunge, și pentru că acum îndeplinești condițiile pentru a fi acceptat, ești de-a dreptul onorat și încântat pentru această șansă rarisimă.

Se poate vorbi de un pas înainte în plan social și profesional, deci poate fi perioada cea mai bună ca tu să mai urci o treaptă, să primești o funcție mai importantă, să fii promovat, să fii lăudat, să iei o notă bună – la propriu sau la figurat – care îți asigură ție ascensiunea. Ai toate motivele să fii mândru și te simți excelent când toate privirile se îndreaptă spre tine, căci se poate spune că ești în centrul atenției.