GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BALANȚA * Horoscopul saptamanii 14-20 ianuarie 2019

Horoscop saptamanal Balanta
SAPTAMANA 14-20 ianuarie 2019

Te simți bine printre oameni, ai șansa să te alături unui grup sau unui colectiv mai larg de persoane cu care ai ceva în comun. Adaptarea merge de la sine, te simți foarte repede unul de-al lor, fără a face vreun efort suplimentar pentru a le intra în grații. Practic, acționezi ca ei, faci ca ei, ești croit ca după calapodul lor, deci era normal să-i descoperi într-o zi și să vrei să te alături lor într-o acțiune din care fiecare are ceva de câștigat.

Îți asumi și tu rolul în acest grup și-l duci la îndeplinire cu pasiune, cu energie, cu responsabilitate. Știi că toți stau cu ochii pe tine, ca nou intrat, tocmai de aceea dai tot ce ai mai bun pentru a le câștiga încrederea, prietenia, respectul, admirația. Muncești mult, la fel ca ei!