GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BALANȚA * Horoscopul saptamanii 13-19 august 2018

Horoscop saptamanal Balanta
SAPTAMANA 13-19 august 2018

Ai impresia că pedalezi în gol, că planurile tale nu înaintează deloc, de parcă ceva te oprește mereu din elan. Dacă vezi că nu progresează nimic, oricât de mult ai insista, poate e un semnal de alarmă că nu e direcția cea mai potrivită. Să nu te mire că, dacă bați la diverse uși, acestea nu se deschid, pentru că mai ai un pic de așteptat, de acumulat informație, experiență sau resurse, care nu sunt încă la nivelul adecvat pentru a duce mai departe ce ai început.

Săptămâna trece fără nimic nou, senzația de blocaj, stagnare și frânare fiind la cote maxime, ceea ce devine frustrant. Da, poate ar fi bine să-ți iei și tu o săptămână de vacanță, că altfel nu iese mare lucru din eforturile tale. Odihnește-te, stai pe tușă și nu insista să lupți inutil cu morile de vânt!

Data de 13 nu se dezminte și vine cu hopuri și belele!