GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BALANTA * Horoscopul saptamanii 11-17 martie 2019


SAPTAMANA 11-17 martie 2019

Ai stat până acum captiv într-o zonă a nesiguranței, neputinței și fricii și nu mai credeai că ceva bun se mai poate întâmpla.Iată că fricile tale au fost nejustificate, deoarece exact acel drum ce părea blocat până mai ieri, dintr-o dată deschide în fața ta o perspectivă mult mai luminoasă și un orizont mult mai larg de așteptări.

Ți-ai făcut griji degeaba, ai spus prea des că acest drum nu va duce nicăieri, ai fost prea sigur pe eșec, când ar fi fost mult mai simplu să-l iei pe DA în brațe și să crezi cu tărie că lucrurile se vor îndrepta în curând în direcția cea bună.

Adu-ți aminte de tot bagajul de cuvinte pozitive care pot descrie ceea ce faci, abandonează balastul negativ de nu pot, imposibil, nu știu, nu am ș.a.m.d. și ai să vezi că e atât de ușor să schimbi complet polaritatea lucrurilor de la nu la da, de la minus la plus, de la stop la start, de la negru la alb! Da, totul are rezolvare, totul e să accepți și tu asta și să cauți calea de a rezolva, nu motivul să renunți.